Studiaza liber - oriunde, oricand!

Cadru tehnic cu atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

Curs online Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI

Curs online Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care urmeaza sa-si desfasoare activitatea in domeniul preventiei si stingerii incendiilor, cat si celor care deja indeplinesc astfel de atributii si doresc sa se perfectioneze, manageri, angajati cu atributii PSI sau servanti pompieri. 

Pret: 250.00 Lei

Inspectorii pentru asigurarea cladirilor impotriva incendiilor, pentru protectia si igiena muncii si controlorii de calitate controleaza aplicarea reglementarilor in vigoare si a normelor referitoare la prevenirea riscurilor de incendii si altor riscuri, securitatea muncii, protectia sanatatii muncitorilor si mediului inconjurator, inspecteaza sistemele de prevenire a incendiilor si acorda consultatii in acest sens; intreprind anchete la locurile de producere a incendiilor pentru stabilirea cauzelor; inspecteaza intreprinderile industriale in legatura cu problemele de securitate a muncii, proceselor de fabricatie a bunurilor produse, utilizate sau puse in vanzare.

Ocupatia se refera la competentele necesare cadrului tehnic cu atributii PSI pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitãtii de prevenire si stingere a incendiilor. Ocupatia include de asemenea competente legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice, investigarea contextului producerii incendiilor, acordul în cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor, instruirea salariatilor în domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activitãtii din domeniu. 

Cursul se desfasoara online, in sistem eLearning, tehnologie ce permite accesul la formare profesionala continua, adaptata ritmului si stilului propriu de invatare.  Structurarea materialului de studiu pe module si capitole tematice, accesate cu ajutorul tehnologiilor multimedia specifice sistemului online, asigura o experienta educationala unica, bazata pe un transfer solid de cunostinte.

COMPETENTE DOBANDITE:

1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea în munca

2. Aplicarea normelor de protectie a mediului

3. Planificarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

4. Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

5. Monitorizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor

6. Elaborarea documentelor specifice activitatii de aparare impotriva  incendiilor

7. Instruirea salariatilor in domeniul apararii impotriva incendiilor

8. Controlul modului de respectare a masurilor de aparare impotriva incendiilor

9. Acordarea asistentei tehnice de specialitate în situatii critice

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Vizualizeaza oferta completa a cursului autorizat aici.

Te-ar mai putea interesa si cursuri ssm, cursuri instalatii fotovoltaice, cursuri gestiunea deseurilor, cursuri formator.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii