Studiaza liber - oriunde, oricand!

Engleza pentru afaceri

Curs on-line de engleza pentru afaceri

Curs online de Engleza pentru afaceri.

Departe de a se prezenta ca un manual clasic, rigid, care prezinta intr-o maniera standard notiunile uzuale de gramatica, acest curs online de limba engleza pentru afaceri isi propune sa simplifice modul de invatare, fara a afecta calitatea informatiilor.

Crearea situatiilor cadru cu rol de exemplificare permit insusirea termenilor specifici, in functie de context, precum si dezvoltarea abilitatilor de exprimare si scriere in limba engleza. Astfel, intr-un mod rapid si eficient, va veti insusi termeni din arii variate, proprii mediului de afaceri, precum management, marketing, financiar/contabil, secretariat/corespondenta, dar si tehnici de negociere sau sustinere a unei prezentari.

Pret: 250.00 Lei

Este stiut faptul ca in mediul de afaceri totul, inclusiv comunicarea, se desfasoara cu o rigurozitate care nu lasa loc de interpretari. Pe acest considerent, in cadrul oricarei corporatii, cunoasterea unei limbi straine, si a limbii engleze in special, a devenit o conditie esentiala la angajare. A cunoaste termenii specifici mediului de afaceri, a comunica cu un client sau cu un superior strain, reprezinta un avantaj important in stabilirea relatiilor profesionale de succes.

Curs online de Limba engleza, ghid complet de dezvoltare a abilitatilor de comunicare in afaceri.

Cursul online de Engleza pentru afaceri se adreseaza tuturor celor care vizeaza dezvoltarea profesionala prin obtinerea unui job mai bun sau promovarea in cadrul unei companii, sau celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de relationare cu partenerii de afaceri sau superiorii.

Materialele de studiu sunt structurate pe lectii tematice, care urmaresc insusirea vocabularului specific si dezvoltarea abilitatilor de comunicare in diferite situatii cadru, de la sustinerea unui interviu de angajare pana la incadrarea in mediul business.

Cursul online este disponibil integral pe platforma electronica de studiu, sistem care faciliteaza parcursul educational, avand ca rezultat insusirea notiunilor in mod eficient si rapid. Parcurgerea acestui curs presupune un nivel minim de cunostinte de limba si gramatica a limbii engleze.

STUDIU COMPLEX SI EFICIENT

         INVATARE IN RITM PROPRIU

                             LECTII TEMATICE

                       EXERCITII PRACTICE DE APROFUNDARE

Ce veti cunoaste la finalul acestui curs?

Redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie, in limba engleza - cuvinte cheie si expresii specifice
Comunicarea la birou, in diferite contexte
Dezvoltarea relatiilor cu clientii sau cu partenerii de afaceri
Realizarea unui plan de afaceri, obtinerea unor credite/finantari
Sustinerea unei negocieri
Termeni financiari/contabili
Realizarea unui plan de marketing
Sustinerea unei prezentari, conducerea unei sedinte
Redactarea contractelor, a cererilor de oferta sau a altor formulare standard

Ce alte cursuri mai recomandam: curs formator, curs manager proiect, curs management performant.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii