Studiaza liber - oriunde, oricand!

Chimia grupului

chimia grupului
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Chimia grupului se adreseaza tuturor managerilor sau angajatorilor care doresc sa aiba o echipa puternica, care sa asigure succesul companiei prin performantele acesteia.

Pret: 250.00 Lei

Chimia grupului usor de recunoascut, dar poate fi greu de definit.

In 2012, The Today Show a eliminat-o pe Ann Curry din echipa de realizatori. Multe surse au atribuit cauza eliminarii unei chimii negative” intre ea si Matt Lauer. Putin dupa aceea, audienta The Today Show a scazut, in timp ce competitorul lor, Good Morning America, a cunoscut o crestere a audientei. Printr-o coincidenta, echipa Good Morning America parea sa se simta mai bine impreuna multi ar spune ca aveau o chimie buna.

Dar ce inseamna totusi aceasta chimie?

Oamenii folosesc cuvantulchimiepentru a descrie un efect intangibil dar pozitiv in performanta echipei. Despre ce este vorba? Chimia poate servi ca baza pentru intelegerea dezvoltarii si performantei echipei. Alegerea membrilor echipei este similara alegerii elementelor pentru un  experiment chimic ei reprezinta elementele de baza in construirea echipei. Armonizarea membrilor impreuna in directia corecta stimularea punctelor forte este asemenea realizarii echilibrului intr-o ecuatie chimica. Urmarirea modului in care membrii interactioneaza este similara cu observarea interactiunilor chimice, iar masurarea rezultatelor echipei seamana cu analiza rezultatelor unui experiment chimic.

Echipele care manifesta urmatoarele caracteristici sunt mult mai probabil susceptibile sa aiba chimie:

       Seturi de abilitati si stiluri de personalitate diverse si complementare.

    Intelegerea clara a rolurilor, responsabilitatilor si asteptarilor, care duc la cea mai buna utilizare a punctelor forte ale membrilor.

       Incredere si respect reciproce, canale clare si deschise de comunicare si abilitatea de a aborda conflictul intr-o maniera pozitiva.

       Angajament fata de echipa, combinat cu responsabilitatea individuala pentru rezultate.

       Un lider care impinge echipa inainte.

Cum te poate ajuta un curs on-line despre Chimia grupului?

       Vei intelege cum sa alegi membrii echipei pentru a crea o echipa inalt performanta.

    Vei sti cum sa impulsionezi punctele forte ale membrilor ehipei pentru maximizarea performantei acesteia.

       Vei reusi sa pui in aplicare strategii de promovare a interactiunilor pozitive.

       Vei evalua  procesele si rezultatele echipei.

       Vei recunoaste responsabilitatile unui lider de echipa.

 Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetorului, abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii