Studiaza liber - oriunde, oricand!

Asumarea raspunderii la locul de munca

asumarii raspunderii la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Asumarea raspunderii la locul de munca isi propune sa ofere solutii si recomandari la problemele care pot fi intampinate in cazul in care angajatii evita asumarea reponsabilitatii depline la locul de munca, fapt ce poate altera randamentul echipei si calitatea indeplinirii sarcinilor.

Pret: 250.00 Lei

Imaginati-va un loc de munca unde neîncrederea este  o norma, angajatii sunt preocupati sa îsi protejeze reputatia si echipele cauta sa îsi protejeze segmentul lor de lucru si de regula nu îsi tin promisiunile. Un sondaj Gallup estimeaza ca angajatii care nu îsi asuma responsabilitatea si nu sunt motivati aduc organizatilor pierderi între $287 si $370 miliarde pe an.

Acum imaginati-va un loc de munca unde încrederea nu este pusa la îndoiala, angajamentele sunt clare, responsabilitatea fiecaruia este foarte mare, angajatii îsi asuma problemele si greselile sunt vazute ca si oportunitati de îmbunatatire nu ca si motiv de gasit vinovatii. Acesta este o cultura a asumarii raspunderii – baza unui mediu de lucru pozitiv.

Beneficiile asumarii raspunderii la locul de munca:

Un loc de munca cu un grad ridicat de promovare a asumarii raspunderii are ca si rezultate:

       Eficienta si productivitate ridicata

       Cresterea participarii si a implicarii

       Cresterea sentimentului de competenta

       Cresterea sentimentului de angajament

       Moral ridicat si satisfactie

 

La finalul cursului vei fi capabil sa:

       Identificati beneficiile asumarii raspunderii si domeniile cheie în care acest lucru este important.

       Recunoasteti componentele pentru construirea asumarii raspunderii personale.

       Recunoasteti componentele pentru încurajarea asumarii raspunderii comune.

       Depasirea obstacolelor în calea asumarii raspunderii.

       Sa va angajati în conversatii care rezolva situatiile în care acordurile de asumare a raspunderii sunt încalcate si care sa duca la un angajament mai mare în viitor.

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetorului, abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii