Studiaza liber - oriunde, oricand!

Adaptarea stilului de leadership

adaptarea stilului de leadership
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online Adaptarea stilului de leadership vine in intampinarea asteptarilor tuturor managerilor si nu numai, preocupati de identificarea sau imbunatatirea stilului de a conduce, in scopul eficientizarii rezultatelor propriilor colegi sau subalterni. 

Pret: 250.00 Lei

In ultimii ani, termenul de lider este tot mai prezent in cultura organizationala a fiecarei companii, de la marile corporatii, pana la societatile cu un numar mai mic de angajati. Indiferent de marimea colectivului, oriunde exista cel putin un manager sau un sef. Dar nu intotdeauna acesta este si un lider.

 Cum sa fii tu liderul la locul de munca?

In multe cazuri, managerul nu este si liderul pentru subalternii sai. Se poate intampla ca mai presus de titulatura unui post de conducere, sa se afle un alt coleg mult mai apreciat si respectat de ceilalti, si care in ciuda eforturilor managerului de a se impune, reuseste intotdeauna sa obtina aprobarea celorlalti, dar si cooperarea acestora in atingerea obiectivelor de lucru. Acesta este liderul.

De ce sa te inscrii la un curs on-line de leadership?

Se poate spune ca leadershipul este o arta care se invata. Si tu poti deveni seful apreciat si respectat.

Exista anumite tehnici care pot fi invatate si mai apoi puse in practica la locul de munca. Rolul programului este de a te ajuta sa identifici cel mai potrivit stil de conducere, si modul in care poate fi adaptat in functie de specificul colectivului. Conceptele teoretice sunt prezentate intr-o maniera concisa, aplicate mai apoi in numeroase studii de caz si exemple din viata reala.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

Identificati calitatile unui lider eficace.

Sa treceti de la mentalitatea de productivitate individuala la a influenta pe altii.

Recunoasteti diferentele dintre stilurile fiecaruia si sa va comportati ca atare.

Creati conexiuni utilizand limbajul verbal si non verbal.

Sa tineti sedinte individuale eficace

Sa oferiti feedback pozitiv si negativ catre diferite stiluri de oameni

Sa dezvoltati abordari individuale de motivare a angajatilor.

Sa facilitati eficient o sedinta.

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de comunicare ale supraveghetorului, abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii