Studiaza liber - oriunde, oricand!

Abilitati eficiente de ascultare

abilitati de comunicare - ascultarea activa
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul online de Abilitati eficiente de ascultare dezvolta abilitatile de comunicare in sensul invatarii ascultarii. Acest curs are rolul de a te invata sa identifici barierele de ascultare pentru a putea lua in consideratie cu adevarat ceea ce ti se spune si sa implementezi etapele de ascultare activa. O sa poti sa descoperi mesaje ascunse,situatii emotionale. In cele din urma, vei sti cum sa faci in asa fel incât sa ai parte de mai multa informatie pentru a-ti spori productivitatea si munca in echipa

Pret: 250.00 Lei

Comunicarea este un set complex de comportamente si interactiuni care implica atat oferirea, cat si primirea de informatii de tot felul. In procesul de comunicare, un rol la fel de important il detine si modul in care reusesti sa asculti cu adevarat mesajul.

Care este scopul ascultarii?

Ascultam ca sa putem invata, intelege, conecta, si bucura. Ascultarea iti asigura o gama larga de beneficii si avantaje. Ascultarea ajuta la construirea de relatii, cresterea productivitatii, rezolvarea problemelor, imbunatatirea capacitatii noastre de a influenta,  convinge sau de negociere, ne permite sa evitam sau sa minimalizam conflictele si neintelegerile.

 De ce sa te inscrii la un curs on-line de comunicare?

Unii oameni pot fi inzestrati de la natura cu aceasta abilitate, dar cu totii putem sa facem progrese la acest capitol. Acesta este si rolul programului – sa ofere sansa de a exersa abilitatile de comunicare, parcurgand mai intai conceptele teoretice, prezentate intr-o maniera concisa, si mai apoi aplicand aspectele teoretice in numeroase studii de caz si exemple din viata reala.

La finalul cursului vei fi capabil sa:

 •        Descrii importanta ascultarii.

         Identifici barierele ascultarii corecte.

         Implementezi pasii ascultarii active.

         Descoperi mesajele ascunse.

         Asculti in timpul situatiilor emotionale.

         Maresti fluxul de informatii pentru sporirea productivitatii si a lucrului in echipa.

 

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri abilitati de gandire analitica, abilitati de asertivitate, abilitati aplicate de gandire critica

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii